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채식 이야기

어쩌다 비건채식이 된 식품들 찾아내기

'어쩌다 비건 채식' 제품

비건 채식 생활을 시작한 후 처음 몇 주 동안은 미지의 땅을 탐험하면서 보물을 찾는 것처럼 느낄 수 있습니다.

그동안은 몰랐지만 이미 많은 비건제품들을 쉽게 구할 수 있으며, 손만 뻗으면 획득할 수 있는 음식들이 준비되어 있습니다.

명백한 과일과 채소 외에도 많은 제품이 비건으로 표시되지 않았음에도 불구하고 비건제품이라는 것을 발견하게 됩니다.

커스터드 파우더에서 다진 파이, 태국 카레 페이스트에 이르기까지 다양합니다. Google을 검색했을 때 장바구니에 추가 할 수 있는 놀라운 품목들이 무엇인지 확인 해 보면 전 세계의 헌신적 인 비건 동지들이 수집 한 "어쩌다 채식주의자" 친화적인 제품의 광범위한 목록이 있습니다.

이러한 제품 중 마음에 드는 제품이 있다면 회사에 연락하여 비건 상표 신청을 고려하고 있는지 물어 보면 다른 사람들이 안심하고 쇼핑 하는데 도움을 줄 수 있습니다. 좋은 일도 하고 맛있는 음식도 발견하고 – 좋지 않습니까?

아마도 당신은 이미 찬장에있는 비건 친화적 인 제품의 양에 놀랐을 것입니다. 말린 파스타나 쌀 뿐만이 아닙니다. 카레, 파스타 소스, 칠리 소스는 물론 좋아하는 음식을 바로 먹을 수있는 깡통도 종종 적합합니다. 많은 수의 칩과 비스킷에도 동물성 제품이 포함되어 있지 않습니다. 지역 슈퍼마켓을 둘러보세요. 종종 우연히 비건채식의 보물이 될 수 잇는 가치있는 제품을 발견할 수 있답니다.


"우연히 비건" 제품을 검색 할 때 고려해야 할 사항이 있습니다. 일부 브랜드는 어떤 국가에서는 비건이고 어떤 나라에서는 넌비건입니다. 따라서 회사가 제품의 성분을 수시로 변경한다는 사실을 고려할 때 항상 다시 확인하는 것이 좋습니다.

우리 비건 상표는 국제적으로 등록되어 있어서 이를 사용하는 기업이 소비자에게 안전한 쇼핑을 제공합니다. 그래서 이 비건상표를 사용하는 기업은 매년, 그리고 성분을 변경할 때 마다 상표 계약을 갱신해야합니다.

나만의 비건 대체품 만들기

서약 3 일째에 언급했듯이 지역 슈퍼마켓이나 건강 상점에서 맛있고 간단한 대용품이 여러분을 기다리고 있습니다. 그러나 직접 만드는 것이 더 저렴할 뿐만 아니라 더 많은 장점이 있습니다.

고급 비건 요리에 더 익숙해 질 때까지 자신의 템페를 발효하고 밀 글루텐을 사용하여 집에서 케익을 만드는 등 많은 방법이  있습니다.

온라인에는 영양 효모, 비건 우유, 마가린 및 약간의 조미료만으로 크림 치즈 소스를 만드는 방법에 대한 정보를 제공하는 수많은 레시피가 있어서 더 다양한 즐거움을 제공합니다.

비건 모짜렐라를 직접 만들어 보는 것은 어떨까요?  또는 당근과 감자로 만든 나초 치즈? 가능성은 무한합니다.

육질이 풍부한 질감을 대체하려는 경우 많은 리소스가 있습니다. 완벽하게 비슷한 질감의 세이 탄을 먹을 준비가 되었으면 온라인이나 건강 식품 상점에서 중요한 밀 글루텐을 주문하고 사용해보십시오.

간단한 레시피로 두부 감정가가 되십시오. 아니면 전체 포토 벨로 버섯을 구워서 멋진 큰 롤빵에 버거 대신 사용해 보는 것은 어떻습니까?

빠르고 쉬운 서브재료도 잊지 말기로 해요.

올리브 오일 / 영양 효모 / 잘게 잘린 견과류를 사용하면 파스타 요리에 치즈보다 더 맛있고 영양가가 높으며, 다양한 맛과 브랜드의 후 무스 (또는 바바 가누시)를 만들 수 있습니다.

파스타, 재킷 감자, 매시 또는 질식으로 시도해보세요. 피자와 당신은 전에 없었던 사랑에 푹 빠질 것입니다.
 


저녁 레시피 : 두부와 로켓 샐러드

많은 사람들이 두부를 날 것으로 먹는 것을 좋아하지만 굽거나 튀기는 것도 맛이 좋습니다.

시간이 없다면 건강 식품점과 슈퍼마켓 (Cauldron, Nasoya, The Tofoo co, etc.)에서 미리 튀기거나 구워서 절인 두부를 구할 수 있습니다.

가장 저렴한 방법은 가까운 중국 상점, 코리아 마켓, 슈퍼마켓에 가서 단단해 보이는 두부를 고르세요. 두 개의 판 (예 : 도마 / 접시) 사이에 두부를 놓고 최소 10 분 동안 무거운 것으로 눌러 두십시오.  그렇게 물을 뺀 다음 원하는 소스로 두부를 재워 둘 수 있습니다. 어떤 사람들은 새콤 달콤한 소스로 입히는 것을 좋아하고 다른 사람들은 간장, 타 마리, 파지 타 믹스로 입히는 것을 좋아합니다.

어떤 향료를 좋아하는지에 따라 선택은 끝이 없습니다! 바로 튀길 수도 있고 어느정도 저장도 가능합니다.

 

아래에서 더 많은 팁과 레시피를 확인할 수 있습니다.


샐러드 용
½ 패킷 로켓과 시금치 샐러드,
또는 다른 혼합 잎채소
½ 블록 단단한 두부 (또는 약 120g), 각질
얇게 썬 무 6 개
슬라이스 토마토 2 개
얇게 썬 버섯 4 개
얇게 썬 노란색 후추 ½
해바라기 씨 4 큰술

드레싱 용

달콤한 칠리 소스 1 작은 술
올리브유 또는 아마 인유 2 큰술
1 tsp 타 마리 또는 양질의 간장
1 tsp 가벼운 타 히니
사이다 / 백 식초 1 작은 술
바다소금과 갈은 후추

방법
1 서빙 그릇에 모든 샐러드 재료를 함께 섞습니다.
2 모든 재료를 용기에 넣고 포크로 부드러워지고 타 히니가 완전히 섞일 때까지 저어 드레싱을 만듭니다.
3 드레싱을 셀러드에 뿌립니다.

 

 

'Accidentally vegan' products

During your first few weeks of vegan living, you might feel like you’re exploring uncharted lands, looking for treasure. Unbeknownst to you, there are already many maps readily available, marking tons of finds ready for the plundering. Alongside the obvious fruit and veggies, plenty of products happen to be vegan despite not being marked as such. These can range from custard powder, to mince pies, to Thai curry paste. Have a Google and see what kind of surprising items you can add to your shopping basket: there are extensive lists of accidentally vegan-friendly products compiled by dedicated comrades all over the world. If any of these products really take your fancy, you could contact the company and ask if they’d consider applying for our Vegan Trademark, making it easier for others to shop with confidence. Your good deed for the day, plus tasty food – what could be better?

Perhaps you've already been amazed at the amount of vegan-friendly products in your cupboard. And it’s not just dried pasta or rice – curry, pasta sauce and chilli sauces are often suitable too, as well as ready-meal tins of your favourite foods. Even a substantial number of crisps and biscuits don’t contain any animal products, have a dig around at your local supermarket; often 'value' products are the accidentally-vegan gems.

Another quick reminder when searching for accidentally vegan products – some brands are vegan in some countries and non-vegan in others. Hence why it’s always a good idea to double check, especially considering the fact that companies change the ingredients of their products from time to time – another reason as to why our internationally recognised Vegan Trademark provides a more secure way to shop, as businesses registered with us must renew the Trademark agreement every year and every time they change their ingredients.


Make your own vegan substitutes

As mentioned on day three of your pledge, there are tons of tasty, simple substitutes waiting for you at your local supermarket or health store. However, having a go at creating your own can often be more rewarding, not to mention cheaper. While it may be suitable to impose a ban on fermenting your own tempeh and using wheat gluten to make homemade seitan until you’re more comfortable with advanced vegan cooking, there are quite a few easy subs you can cook up right now. There are many recipes online giving the low-down on how to make a creamy cheese sauce with just nutritional yeast, vegan milk, margarine and some seasoning, while others offer up something more diverse – what about having a go at making your own vegan mozzarella, or nacho cheese made from carrots and potato? The possibilities are endless.

If you’re looking to substitute a meaty texture there are tons of resources out there. If you are ready for the scarily similar texture of meaty seitan, order some vital wheat gluten online or from a health food store and try it out. Become a tofu connoisseur with a simple starting recipe, or why not try roasting whole Portobello mushrooms and using them in place of a burger in a nice big bun?

Let’s not forget the quick and easy subs either; using olive oil/nutritional yeast/chopped nuts gives a cheesier, nuttier edge to pasta dishes, while various flavours and brands of hummus (or baba ghanoush) often work to replace cheese – try it with pasta, jacket potatoes, mash or even smothered on pizza and you’ll be hooked on hummus like never before.
 


Dinner Recipe: Tofu and rocket salad

Many people enjoy eating tofu raw, but it's even better baked or fried. If you don't have the time, you can find pre-fried/baked and marinated tofu in health food stores and supermarkets (look out for Cauldron, Nasoya, The Tofoo co, etc.). The cheapest option is to get yourself down to your nearest Chinese store/supermarket that sells a block of firm-looking tofu and pick some up. Drain it by placing the block between two slabs (i.e chopping boards/plates) and leave it for at least ten minutes. Then you can marinate the tofu in your choice of sauce: some people love to dress it in sweet and sour sauce, others in soy, tamari, fajita mix... the choice is endless depending on what flavourings you enjoy! You can fry it straight away but the best recipes involve leaving the tofu for longer. More tips and recipes are available here.

Ingredients

For the salad
½ packet rocket and spinach salad,
or other mixed leaves
½ block firm tofu (or about 120g), cubed
6 radishes, sliced
2 tomatoes, sliced
4 mushrooms, sliced
½ yellow pepper, sliced
4 tbsp sunflower seeds

For the dressing

1 tsp sweet chilli sauce
2 tbsp olive or linseed oil
1 tsp tamari or good quality soya sauce
1 tsp light tahini
1 tsp cider/white vinegar
Sea salt and ground black pepper

Method
1 Mix all salad ingredients together in a serving bowl.
2 Make the dressing by placing all ingredients in a jug and beating together with a fork until smooth and the tahini is fully mixed.
3 Pour dressing over the salad and serve with hummus and wholemeal bread.

Get ready to rock-it with rocket!